Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieTraficul prin Pasajul Jiul s-ar putea deschide înainte de termen. Explicaţiile primarului...

Traficul prin Pasajul Jiul s-ar putea deschide înainte de termen. Explicaţiile primarului Robu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ciruculaţia prin pasajul Jiul ar putea fi reluată în acest weekend. Primarul Nicolae Robu anunţa marţi că traficul prin pasaj ar putea fi reluat în data de 12 iunie, însă pentru că lucrările au avansat destul de mult, Robu spune că deschiderea circulaţiei s-ar putea face mai repede.

„Nu exclus să dăm drumul la circulaţie mai devreme de duminică. V-am spus de marţi la conferinţa de presă, v-am spus marţi că dăm drumul la circulaţie luni. E posibil luni să dăm, dar e posibil să dăm drumul duminică, eventual sâmbătă seara. De îndată ce se poate, vom da drumul la trafic. Eu nu vreau să creez necazuri oamenilor şi eu circul cu maşina şi sunt agitat în maşină când văd cât timp îmi ia să mă deplasez prin oraş. Eu nu mă duc pe abordarea obiectivelor unul câte unul, pentru că am mandat de la cetăţeni să abordez schimbarea de bine în forţă şi în 2012 şi în 2016. Am spus că voi schimba în bine Timişoara. Trebuie să recuperăm înapoierea. Dacă noi nu suntem în stare să ne recuperăm înapoierea, nu avem nicio şansă de mai bine. Dacă ne vom tot bate cu cărămida în piept cum am făcut zeci de ani că suntem cei mai grozavi la orice criteriu, atunci vom suporta consecinţele”, a declarat primarul Nicolae Robu. Acesta nu a pierdut ocazia de a critica PSD pentru comunicatele de presă prin care a cerut reluarea traficului prin pasajele Jiul şi Popa Şapcă, închise pentru lucrări de lărgire. Robu a pus situaţia pe seama invidiei social-democraţilor pe realizările sale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare