Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVIDEO! Primarul Robu, DESCINDERE la Modex, pentru a stopa construcția unei terase...

VIDEO! Primarul Robu, DESCINDERE la Modex, pentru a stopa construcția unei terase ilegale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a descins astăzi, în clădirea de la Modex, însoţit de 13 poliţişti locali şi de adjunctul direcţiei, Dumitru Domăşnean, pentru a le cere reprezentanţilor patronilor clădirii să oprească lucrările de construcţie a unei terase, pe acoperişul clădirii, terasă pentru care nu există toate documentele legale, ci doar un certificat de Urbanism.

În faţa sediului Modex, primarul le-a declarat jurnaliştilor că „sunt extrem de indignat să văd că aici în faţa Operei din Timişoara unde am avut o monstruozitate, acel „Acvariu” pe care eu m-am angajat să îl îndepărtez şi l-am îndepărtat în primele şase luni de mandat apare acum o altă monstruozitate, la înălţime. Pe clădirea Modex se lucrează, se face o construcţie metalică înspre sfidarea acestui oraş. Puţin mai devreme era şi un utilaj uriaş, dar văzând că vin eu cu poliţiştii au dispărut. S-a cerut un certificat de Urbanism în 27 aprilie 2017 pentru amenajare terasă alimentaţie publică şi s-a eliberat aceast certificat de Urbanism în termeni foarte corect scriiindu-se confirmarea arhitectural-volumetrică se va face în baza unui PUD. Nu s-a mai făcut nimic şi deşi nu sunt cerute toate avizele este începută construcţia. Nu există nimic cerut de lege, dar se lurează într-o veselie la construcţie”. Robu a explicat că cei de la Modex riscă să se treazească şi cu o plângere penală.

Ulterior, edilul a intrat în clădire, acolo unde a discutat cu Mihai Pegulescu, reprezentantul firmelor care îşi desfăşoară activitatea la Modex, căruia i-a cerut să oprească de urgenţă lucrările până la intrarea în legialitate.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=DmBkc-HnHqE&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...