Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

VIDEO! Primarul Robu, DESCINDERE la Modex, pentru a stopa construcția unei terase ilegale

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a descins astăzi, în clădirea de la Modex, însoţit de 13 poliţişti locali şi de adjunctul direcţiei, Dumitru Domăşnean, pentru a le cere reprezentanţilor patronilor clădirii să oprească lucrările de construcţie a unei terase, pe acoperişul clădirii, terasă pentru care nu există toate documentele legale, ci doar un certificat de Urbanism.

În faţa sediului Modex, primarul le-a declarat jurnaliştilor că „sunt extrem de indignat să văd că aici în faţa Operei din Timişoara unde am avut o monstruozitate, acel „Acvariu” pe care eu m-am angajat să îl îndepărtez şi l-am îndepărtat în primele şase luni de mandat apare acum o altă monstruozitate, la înălţime. Pe clădirea Modex se lucrează, se face o construcţie metalică înspre sfidarea acestui oraş. Puţin mai devreme era şi un utilaj uriaş, dar văzând că vin eu cu poliţiştii au dispărut. S-a cerut un certificat de Urbanism în 27 aprilie 2017 pentru amenajare terasă alimentaţie publică şi s-a eliberat aceast certificat de Urbanism în termeni foarte corect scriiindu-se confirmarea arhitectural-volumetrică se va face în baza unui PUD. Nu s-a mai făcut nimic şi deşi nu sunt cerute toate avizele este începută construcţia. Nu există nimic cerut de lege, dar se lurează într-o veselie la construcţie”. Robu a explicat că cei de la Modex riscă să se treazească şi cu o plângere penală.

Ulterior, edilul a intrat în clădire, acolo unde a discutat cu Mihai Pegulescu, reprezentantul firmelor care îşi desfăşoară activitatea la Modex, căruia i-a cerut să oprească de urgenţă lucrările până la intrarea în legialitate.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=DmBkc-HnHqE&feature=youtu.be]

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore