A fost demolata terasa lui Antonio Passarelli, din Parcul Alpinet

- Advertisement -

Terasa bucătarului Antonio Passarelli a fost în sfârșit demolată, la câteva luni după ce Primăria Timișoara a realizat că aceasta a fost amplasată ilegal.

În toamna anului trecut, Poliția Locală Timișoara a amendat firma bucătarului Antonio Passarelli, deoarece nu a respectat prevederile pentru terasa amplasată în Parcul Alpinet. Mai exact, italianul a câștigat o licitație pentru amplasarea unei terase pe o suprafață de 92 de metri pătrați. Acesta însă a ocupat 140 de metri pătrați cu amplasamentul, motivând că nu a avut altă soluție, pentru a integra un copac. Au fost discuții aprinse în cursul anului trecut pe tema aceasta în Consiliul Local Timișoara, Passarelli fiind susținut de către consilierul independent Adrian Orza.

Acesta însă nu a avut câștig de cauză, deoarece municipalitatea a decis că terasa trebuie demolată. Deși dispoziția a fost emisă în cursul anului 2015, aceasta a fost pusă în aplicare abia acum. Cheltuielile de demolare urmează să fie suportate de către patronul firmei.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare