Se strigă adunarea generală a alb-violeților. Suporterii ASU Poli se întâlnesc în weekend

- Advertisement -

Sâmbătă, suporterii ASU Poli Timișoara sunt chemați pentru a discuta despre returul Ligii a treia și despre viitorul echipei, favorită pentru promovarea în liga următoare.

Membrii Societății Sportive Politehnica Timișoara se întâlnesc sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 17.00, la Facultatea de Mecanică, pentru a discuta strategiile returului acestui sezon. Fiecare membru cotizant are dreptul la cuvânt, iar cei care vor să se implice în viitorul Politehnicii sunt bineveniți.

„Pauza de iarnă ne găsește pe prima poziție a clasamentului, cu posibilități reale de promovare în Liga a II-a, iar pentru asta avem nevoie de voi, de ideile voastre, de implicarea voastră. Evenimentul de mâine este un bun prilej pentru toți cei cu idei despre proiectul să vină, să și le expună în fața tuturor celor prezenți, implicându-se activ în bunul mers al clubului. Toate ideile vor fi analizate și discutate și se va identifica ce trebuie făcut pentru a o readuce pe POLI în prim-planul fotbalului național, acolo unde ne dorim.”, au transmis reprezentanții ASU Politehnica.

Se va discuta despre retrospectiva turului de campionat, se va prezenta raportul financiar pe anul 2015, planul financiar al anului în curs, cel de atragere al sponsorilor și investitorilor și se va dezbate strategia de dezvoltare a clubului și a echipei pentru 2016.

„Timișorenii vor înțelege mai devreme sau mai târziu că proiectul nostru își poate atinge potențialul maxim pe măsură ce suntem tot mai mulți și ne implicăm activ. Succesul, și mă refer aici la cel al clubului, al echipei, va veni dacă fiecare dintre noi își va pune la bătaie resursele și cunoștințele pentru un scop comun: binele Politehnicii. Vom demonstra că se poate construi un club de fotbal curat, care să nu depindă de puterea financiară a unui patron sau de vreo culoare politică”, a declarat Sebastian Novovic, președintele AST Druckeria.

Politehnica Timișoara este singurul club din România condus, administrat și finanțat în totalitate de suporteri.

Foto: ASU Politehnica Timișoara

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare