ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli, cu palmares și culori, dar fără finanțare și amenințată de retrogradare

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ACS Poli Timișoara, clubul de fotbal susținut de către primarul Nicolae Robu, a primit dreptul de a păstra palmaresul și culorile alb-violet, susține edilul timișorean.

Până acum, clubul mutat inițial de la Recaș în orașul de pe Bega la scurt timp după ce Nicolae Robu a devenit primar și denumit ACS Politehnica Timișoara avea dreptul asupra culorilor doar pentru un an, în urma unui contract încheiat cu societatea lui Marian Iancu.

„Un lucru așteptat de ani de zile de timișoreni, de toți timișorenii adevărați și în mod special de iubitorii de fotbal, de iubitorii de Poli, am informat, de mai multe ori și multă lume n-a înțeles exact, unii au înțeles, dar n-au crezut, că palmaresul, dreptul asupra numelui și a culorilor alb-violet în fotbal aparțin clubului ACS Poli Timișoara, dar dreptul de a le utiliza e doar temporar la ACS Poli Timișoara, având în vedere un contract care a fost încheiat între AFC Politehnica Timișoara și soc comercială a lui Marian Iancu pe termen foarte lung. Fără să vorbesc despre asta până acum, am acționat și am primit înștiințarea că s-a încheiat procesul, am în față sentința definitivă prin care contractul acela privind cedarea drepturilor de utilizare a numelui, culorilor și palmaresului în fotbal pentru Politehnica Timișoara îi revenea societății lui Marian Iancu a fost reziliat. Deci instanța a reziliat acel contract, prin urmare ACS Poli Timișoara este acum nu numai proprietarul numelui, culorilor și palmaresului, ci și unicul îndreptuit să le utilizeze”, a declarat Nicolae Robu.

ACS Poli, cu datorii și amenințată de retrogradare

Deși decizia în acest caz a fost luată de către magistrații Tribunalului Timiș în 16 noiembrie, Nicolae Robu spune, mai în glumă, mai în serios, că a așteptat să o facă publică deoarece nu a dorit să fie atacată cu recurs, ea devenind acum definitivă după ce a expirat termenul. Primarul speră că sentința va atrage noi sponsori, echipa fiind, momentan, în incapacitatea de a-și plăti datoriile și chiar o parte din jucători, așteptându-se decizia Curții de Conturi legată de finanțarea echipei în perioada Marian Iancu.

„Faptul că am primit această sentință favorabilă ne deschide inclusiv perspective de a mai aduce finanțatori alături de noi pentru că au mai fost potențiali finanțatori interesați să devină parteneri care au spus dacă drepturile asupra numelui, culorilor și palmaresului ar fi definitiv ale clubului, noi am fi interesați. Așa, câtă vreme ne garantați că doar în acest an aveți drepturile asupra acestor bunuri nepatrimoniale, noi nu putem să ne implicăm”, a declarat Nicolae Robu.

Pe lângă datorii, echipa se luptă și să scape de retrogradare. Asta în condițiile în care mai mulți jucători, dar și persoane din stafful de conducere au părăsit ACS Poli Timișoara. Formațiunea nu are nici președinte, după ce Liviu Anton și-a dat demisia din funcție, în decembrie 2015.

„Obiectivul imediat e salvarea de la retrogradare, iar în 2016-2017 trebuie să revenim la marea performanță fotbalistică”, a declarat primarul Timișoarei.

În ritmul acesta, ACS Poli are tot mai multe șanse să se întâlnească în Liga a doua cu ASU Politehnica Timișoara, care este deocamdată lider în Liga a treia. ASU Politehnica Timișoara s-a format după ce suporterii, reprezentați de Druckeria, au refuzat să se implice în proiectul primarului de a aduce echipa Recașului la Timișoara. Peluza Sud a vrut o alternativă la fotbalul românesc, unde echipele au avut de suferit de pe urma patronilor sau a deciziilor politice. Astfel suporterii au adoptat echipa Universității Politehnica, din liga a cincea, pe care au susținut-o și care joacă acum în Liga a treia, fiind favorită la promovare în Liga a doua.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore