Jandarmii timișeni au continuat și în weekendul trecut acțiunile pe linia combaterii contrabandei cu țigări. Aceștia au ridicat 12.000 de țigarete și trei persoane dintr-o piață din Lugoj. Contrabandiștii au crezut că reușesc să păcălească oamenii legii dacă ascund marfa în spatele unui acvariu cu pești, dar s-au înșelat.

Controlul realizat de către jandarmi în Piața George Coșbuc din Lugoj s-a soldat cu rezultate: 12.000 de țigarete confiscate și trei persoane ridicate.

„În cadrul acestei acţiuni, jandarmii timişoreni au observat trei persoane, un bărbat şi două femei care comercializau ţigări de contrabandă. Cele două femei, IGA şi RE, în vârstă de 40, respectiv 46 de ani, au fost descoperite oferind spre comercializare cantităţi mai mici, 90 de pachete, respectiv 26 de pachete de ţigări netimbrate, de provenienţă non-comunitară. Bărbatul în schimb, AF, în vârstă de 47 de ani avea doi saci de gunoi plini cu ţigări, însă aceştia erau bine ascunşi în spatele unui acvariu cu peşti din piaţă”, au transmis jandarmii timișoreni.

Țigările au fost confiscate, iar cele trei persoane s-au ales cu dosar penal pentru deţinere sau comercializare de produse de contrabandă.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.