Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

ACS Poli Timişoara pleacă în cantonament fără 6 jucători, care vor fi împrumutaţi

ACS Poli Timişoara pleacă în cantonament fără 6 jucători, care vor fi împrumutaţi 1Pentru ACS Poli Timişoara vine perioada de cantonament de iarnă, stagiu ce urmează a fi efactuat la Antalya, în Turcia, în perioada 23 ianuarie – 8 februarie 2013. Velcea a anunţat că lasă acasă şase dintre componenţii lotului avut la dispoziţie în tur, aceştia urmând, cel mai probabil. să fie împrumutaţi la alte echipe pentru a juca mai mult.

ACS Poli se desparte temporar de câţiva jucători din lotul cu care Vali Velcea a pornit la drum în 2012. Unul dintre aceştia este Cristian Daminuţă, închizătorul alb-negrilor urmând să revină în lotul bănăţenilor la reluarea formei care l-a consacrat. „A dat dovadă de un comportament exemplar. Am avut o discuţie civilizată, a înţeles perfect că în acest moment are nevoie de jocuri. Am ajuns la un numitor comun cu el şi mi-aş dori să renască, iar la vară îl aştept înapoi la Timişoara, asta a fost discuţia. Mă bucur că a înţeles situaţia” a lămurit Velcea situaţia fostului jucător al celor de la AC Milan şi Inter Milano.

Despre ceilalţi jucători de care Velcea vrea să mai „audă” înainte de a-i reintroduce în lot, care sunt Amarinei, Iovan, Aniţoiu, Boştină şi Rogozinaru, antrenorul timişorenilor a spus: „Unii nu au reuşit să se impună, nu s-au adaptat şi solicită o readaptare la altă echipă pentru a reveni la parametrii normali ai fotbalului. E rău pentru un fotbalist să nu joace. Discuţiile mele concrete au fost cu Amarinei, Iovan, Daminuţă, Aniţoiu, Boştină şi Rogozinaru. Cel din urmă e caz aparte: în perioada de pregătire s-a accidentat, dar clubul a ţinut la jucătorii pe care-i are, l-a ajutat, l-a plătit cinci luni, i-a achitat operaţia, iar acum jucătorul e apt de efort maximal. Dar trebuie să-şi găsească o echipă, să intre într-un ritm şi să joace la un alt nivel” a mai spus Vali Velcea referitor la situaţia lotului, care în perioada următoare, mai exact în cantonamentul din Turcia urmează să joace câteva partide amicale cu adversari mai mult sau mai puţin puternici.

Potentialii adversari din stagiul din Turcia ar putea fi: Torpedo Moscova, TSKA Sofia, Zestafoni, Rijeka şi echipa a doua a lui Bayern Munchen. Cert e ca primul meci va fi cu o echipa de liga a doua din Turcia.

Velcea a mai dezvăluit că şi-ar dori un meci amical, la Timişoara, cu Steaua Roşie Belgrad, meci pentru care a şi început demersurile, trimiţându-i o scrisoare în acest sens preşedintelui clubului sârb. PArtida ar urma să aibă loc pe arena Dan Păltinişanu, după revenirea băieţilor din Turcia.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore