ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Actriţa Maia Morgenstern, Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cunoscuta actriţă Maia Morgenstern a fost distinsă, astăzi, cu titlul de Doctor Honoris Causa al Universităţii de Vest din Timişoara. Extrem de emoţionată, actriţa le-a spus celor din sală căAcest titlu mă emoționează, mă tulbură, mă responsabilizează. Sunt profund recunoscătoare, este, până la urmă, expresia admirației pe care mi-o poartă mediul academic și primesc lucrul acesta cu adânc respect. Acest titlu mă face foarte fericită și foarte mândră. Sunt emoționată. Vin și revin la Timișoara de fiecare dată când suntem chemați, cu spectacole, cu evenimente artistice sau, pur și simplu, pentru a vizita Timișoara, cu drag, cu dor, o descopăr și o redescopăr de fiecare dată. Am prieteni foarte buni aici și sunt proiecte, sunt gânduri, sunt vise pe care vrem să le punem în aplicare în timpul ce va veni”.

Conform Wikipedia „Emilia-Maia-Ninel Morgenstern s-a născut în București într-o familie evreiască. A studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. A apărut apoi pe scena Teatrului Evreiesc de Stat din București, după care s-a alăturat trupei de la Teatrul Național „Ion Luca Caragiale”. Printre rolurile notabile pe scena de teatru se numără Lola Lola din Îngerul albastru (Der Blaue Engel) sau Kathleen Hogan în Park Your Car în Harvard Yard. Ea este cunoscută publicului român mai ales pentru rolurile din filmele Balanța, Cel mai iubit dintre pământeni, Patimile lui Hristos”.

Sursă foto:Libertatea

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore