AcasăStiriSocialVIDEO Mai rău ca în filmele de comedie: un cal lăsat liber...

VIDEO Mai rău ca în filmele de comedie: un cal lăsat liber pe domeniul public a accidentat o maşină

Incident demn de satele izolate, în cartierul Plopi din Timișoara. Un om a lovit cu mașina un cal care efectiv a sărit în fața mașinii sale în timp ce se ducea spre muncă. Nu este pentru prima dată când proprietarii de cai din Timișoara își lasă animalele să se plimbe nestingherite pe șosele din diverse cartiere.

„Mă duceam către lucru şi am văzut o maşină care venea din faţă. Din dreapta veneau doi cai, am încetinit însă în momentul când eram aproape de maşina cealaltă a ieşit un cal în faţă, m-a lovit şi cam asta a fost tot ce s-a întâmplat”, a povestit omul a cărui maşina a fost serios avariată. La faţa locului au ajuns poliţiştii rutieri, însă Poliţia Locală care ar fi trebuit să se ocupe de găsirea proprietarului nu a fost de găsit. Mai exact, deşi un echipaj a trecut prin zonă acesta nu a oprit la semnalele celor de la locul incidentului. Apelaţi telefonic, cei de la Poliţia Locală au explicat că nu au echipaje disponibile. Vocea Timişului l-a contactat pe adjunctul Poliţiei Locale, Dumitru Domăşnean, însă nici la dispoziţia acestuia nu s-a prezentat niciun echipaj. Poliţiştii locali au ajuns într-un final la locul incidentului la o oră şi jumătate de la producerea lui. Caii vor fi ridicaţi de cei de la Danyflor.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente