Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Adrian Diaconu speră la funcţia de vicepreşedinte al partidului lui Dan Diaconescu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

adrian diaconuO numire directă a Preşedintele PP-DD Timiş, Adrian Diaconu, chiar înaintea Conferinţei naţionale de alegeri îl poate transforma pe acesta în vicepreşedinte al partidului lui Dan Diaconescu. 

 

 „O funcţie de vicepreşedinte ar face vizibilă organizaţia judeţeană Timiş. O astfel de cerere nu ar fi nefirească, pentru că dintre cei care am ajuns parlamentari nu suntem foarte mulţi care să deţinem şi funcţii de conducere la nivel judeţean. Am o relaţie ok cu conducerea partidului, aşa că nu văd să fie probleme”, a declarat Adrian Diaconu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare