Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Alcool fără documente găsit de poliţiştii de frontiera

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Alcool fără documente găsit de poliţiştii de frontiera 1Ieri, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale cu produse accizabile.
Astfel, în jurul orelor 16.00 a fost oprit pentru control, pe comunicaţia DJ. 581, pe raza loc. Secăşeni, autoturismul marca „Renault Megane”, condus de M.M., în vârstă de 54 de ani cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin.
La controlul fizic efectuat asupra autoturismului, în portbagaj s-a găsit cantitatea de 58 litri alcool ambalat în recipiente de plastic de 1 litru fiecare, netimbrate, pentru care şoferul autoturismului nu a putut prezenta documente justificative privind provenienţa acestuia.
Bărbatul a declart că a cumpărat întreaga cantitate de alcool de la diferite persoane necunoscute pentru consum propriu.
Lucrătorii noştri au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar întreaga cantitate de alcool în valoare de aproximativ 1200 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore