Ieri, un echipaj al poliţiştilor de frontieră din cadrul S.P.F. Oraviţa au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei şi evaziunii fiscale cu produse accizabile.
Astfel, în jurul orelor 16.00 a fost oprit pentru control, pe comunicaţia DJ. 581, pe raza loc. Secăşeni, autoturismul marca „Renault Megane”, condus de M.M., în vârstă de 54 de ani cu domiciliul pe raza judeţului Caraş-Severin.
La controlul fizic efectuat asupra autoturismului, în portbagaj s-a găsit cantitatea de 58 litri alcool ambalat în recipiente de plastic de 1 litru fiecare, netimbrate, pentru care şoferul autoturismului nu a putut prezenta documente justificative privind provenienţa acestuia.
Bărbatul a declart că a cumpărat întreaga cantitate de alcool de la diferite persoane necunoscute pentru consum propriu.
Lucrătorii noştri au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi evaziune fiscală, iar întreaga cantitate de alcool în valoare de aproximativ 1200 lei a fost ridicată în vederea confiscării.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.