Alegeri la Universitatea de Vest. Vezi cum poţi vota.

0
969

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT desfăşoară în perioada 31 octombrie – 1 noiembrie alegerile pentru studenţii reprezentanţi în Consiliile Facultăţilor, Senatul UVT, Consiliile Şcolilor Doctorale şi CSUD prin proiectul Democraţia în UVT.

În alegerile democratice din acest an, ce desemnează reprezentanţii în forurile de conducere ale Universităţii s-au înscris 60 de studenţi din partea celor 11 facultăţi.
În data de 31 octombrie, au loc alegerile pentru funcţia de student consilier şi student reprezentant în Consiliul Şcolii Doctorale. Alegerile se desfăşoară individual pentru fiecare facultate în parte, între orele 10:00 şi 18:00 în următoarele locaţii:
Holul Universităţii de Vest: Facultăţile de Matematică şi Informatică, Sociologie şi Psihologie, Litere, Istorie şi Teologie, Ştiinţe Politice, Filosofie şi Ştiinţe ale Comunicării, Geografie
Clădirea FEAA, strada Pestalozzi, parter: Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor
Clădirea Facultăţii de Arte şi Design, strada Oituz, hol: Facultatea de Arte şi Design
Clădirea Facultăţii de Drept, bld. Eroilor: Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative
În data de 1 noiembrie, vor avea loc alegerile pentru funcţia de student senator şi student reprezentant în Consiliul de Studii Universitare de Doctorat (CSUD). Alegerile sunt universale, la nivel de UVT şi vor avea loc între orele 10:00 şi 18:00 în Holul Universităţii de Vest.
Pentru a-şi putea alege reprezentanţii, studenţii din Universitatea de Vest trebuie să se prezinte la urne cu carnetul de student vizat la zi sau orice act de identitate.

O.T.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.