Alfred Simonis către Dominic Fritz: ”Pleacă, lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…”

- Advertisement -
Președintele PSD Timiș, Alfred Simonis reacționează în urma situației de criză în care se află Timișoara de câteva zile. Vinovat pentru toată acestă situație este primarul Dominic Fritz, crede Simonis.

Liderul social democraților este de părere că Fritz a eșuat lamentabil în postura de primar, și nu doar în ceea ce privește Colterm, ci pe toate planurile.

Astfel, Alfred Simonis i-a transmis un mesaj primarului Timișoarei. Iată mesajul intergal:

Dominic,
Mă adresez ție pe cel mai constructiv şi echilibrat ton de care sunt capabil în aceste vremuri tensionate.
Ai avut o campanie electorală remarcabilă, în care s-au investit sume imense, comparativ cu contracandidații tăi. Ai avut un program care suna bine – prea bine! – cu care i-ai convins pe timişoreni.
Cu timpul ai ajuns să crezi şi tu ceea ce promiteai, ceea ce îți pregăteau consultanții să spui. Ai început să te crezi providențial, să te gândeşti la preşedinția țării…
Acum te loveşti de realitate. Ai luat 21 de milioane de euro amendă pentru că te-ai încăpățânat să nu cumperi în rate blestematele alea de certificate verzi, iar asta a îngropat Coltermul. N-ai făcut stocuri de cărbune, nu ți-ai pregătit o strategie pentru iarnă.
Dar asta nu e singura problemă. Timişoara e mai murdară ca oricând, iar spațiile verzi sunt devastate. Este clar că ai eşuat lamentabil, este clar că pălăria e prea mare, este clar că nu te pricepi!
Până la urmă, nu eşti singurul care a dat-o în bară. A făcut-o şi Clotilde Armand la sectorul I, Allen Coliban la Braşov, Lucian Viziteu la Bacău sau Nicuşor Dan la Bucureşti. Sunteti o generație de userişti care s-au vândut profesionist în campanie, dar care nu sunteți în stare să livrați. Nişte eşuați!
Dominic,
Pleacă, lasă pe altcineva, ramâi în oraşul nostru dacă vrei, dar pleacă, lasă-ne în durerea noastră! Cu timişorenii nu te poți juca, am arătat asta la Revoluție! Dar tu n-ai de unde să ştii asta…
”, a transmis deputatul și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare