Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieApelul primarului Nicolae Robu către timişoreni înainte de închiderea traficului prin Pasajul...

Apelul primarului Nicolae Robu către timişoreni înainte de închiderea traficului prin Pasajul Jiul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Răbdare. Asta le cere primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şoferilor din capitala Banatului. Aşa cum s-a anunţat încă de săptămâna trecută, circulaţia prin pasajul Jiul va fi închisă vreme de trei săptămâni, începând de mâine dimineaţă.

„Vă rog să vă înarmați cu răbdare, stimați timișoreni. Ca să finalizăm pasajul Jiul până la sfârșitul lui septembrie, ceea ce înseamnă cu jumătate de an înainte de termen (!!!) și apoi să rămânem doar cu beneficiile lui, necazurile prilejuite de lucrări devenind zi după zi amintiri tot mai îndepărtate, e nevoie de un ultim hei-rup. Așadar, vom întrerupe complet circulația prin pasaj începând de mâine, 16.08.2017, ora 8.00, până în 10.09.2017, ora 8.00. Din imagini, puteți vedea deja pasajul la anvergura a 5 benzi. Evident, pe sensul dinspre Circumvalațiunii, o bandă va fi dedicată luării la dreapta, pe breteaua Nord-Vest, spre Gară, a doua luării la dreapta, de asemenea pe breteaua Nord-Vest, spre Gară sau deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, a treia deplasării înainte spre strada Jiul sau luării la stânga spre Piața Regina Maria, iar pe sensul dinspre Piața Regina Maria, ambele benzi sunt dedicate deplasării înainte înspre Gară sau luării la dreapta, pe breteaua Est-Nord, spre Circumvalațiunii. Nici nu ne putem noi închipui, acum, ce schimbare în bine se va produce în trafic după darea în folosință a acestui pasaj! Dar, sfârșitul lui septembrie e aproape și vom avea ocazia să vedem cât de curând!”, le-a transmis primarul prietenilor săi de pe Facebook. Mai jos puteţi vedea un videoclip cu stadiul lucrărilor la Pasajul Jiul.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...