Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aproape 900 de sancțiuni, bilanțul polițiștilor într-o noua acțiune rutieră desfășurată pe raza județului Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Aproape 900 de sancțiuni au fost aplicate de către polițiștii rutieri, într-o acțiune care a avut loc pe durata a patru zile, în perioada 5-8 octombrie, în vederea prevenirii și combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Dintre cele 900 de sancțiuni contravenționale, 312 au fost aplicate pentru nerespectare limitelor de viteză.

Au fost sancționați 77 de pietoni și 51 de conducători de vehicule pe două roți, care nu au respectat prevederile legale privind circulația pe drumurile publice.  De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării 71 de permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire, nerespectarea limitelor legale de viteză etc. Au mai fost retrase alte 27 de certificate de înmatriculare și au fost sancționate 120 de persoane care nu au folosit centura de siguranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare