Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Asociația Speranță și Acțiune s-a gandit să ofere persoanelor nevoiaşe din Timişoara un mic dar prin care să fie alături de ei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Asociația Speranță și Acțiune Se apropie Sărbătorea Paştelui cu o mare însemnătate pentru noi ca şi creştini. Suntem obişnuiţi ca în această perioadă să mergem la biserică, să ne vizităm pritenii şi rudele şi să avem în casele noastre hrană din belşug.

În acelaşi timp, pe străzile Timișoarei trăiesc zeci de copii ai străzii şi persoane nevoiaşe care nu se pot bucura de părtăşia unei familii şi de mesele pline de care noi ne bucurăm. În ultimii ani, asociaţia a organizat cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, o masă caldă pentru copii ai străzii şi persoane nevoiaşe din Timişoara. Am dorit să le aducem o rază de speranţă, un strop de bucurie şi o vorbă bună, celor care nu au avut parte de o familie, educaţie, copilărie sau… o masă caldă. Din nou, în anul acesta dorim să fim alături de ei pe stradă cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, oferindu-le ce le lipseşte cel mai mult acestor copii: o masă caldă..

Joi, 2 mai, la ora 12:30 în cartierul Lipovei pe str. Silistra, fosta Lotusului, la Piața Veche situată în spatele Bisericii Sf. Apostoli Petru şi Pavel, voluntarii asociaţiei vor oferi o masă caldă celor 24 de suflete beneficiare ale serviciilor „Speranță și Acțiune”.
         Dorim ca prin intermediul mass-mediei să promovăm acest gen de acţiuni ce vin în folosul celor mai puţin norocoşi dintre noi.
Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la numerele de telefon: 0766491911 – Gabriela Văd sau 0721969819 – Iosif Mihai Bancotan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare