Astăzi NU au loc trageri LOTO! Cum explică Loteria Română faptul că a ”sărit” peste extrageri

- Advertisement -

Conform tradiției, în fiecare duminică și joi seara, Loteria Română organizează tragerile loto, însă nici astăzi și nici joi, 8 ianuarie 2015, aceste extrageri nu vor avea loc, urmând ca primele premii să fie puse în joc de Loteria Română abia duminica viitoare, adică pe data de 11 ianuarie 2015.

Presa națională a speculat acest fapt, omițând anunțul oficial al Loteriei, făcut pe site-ul propriu, în care se preciza că prima etragere loto pe 2015 va avea loc abia pe data de 11 ianuarie. Din acest motiv, cei de la Loteria Română face următoarele precizări:
– primele trageri loto din acest an vor avea loc, așa cum am comunicat încă din data de 30.12.2014, în data de 11.01.2015.
– subliniem faptul că Loteria Română nu a anulat tragerile de azi, 4.01.2015, și nici pe cele de joi, 8.01.2015, așa cum a apărut în mass media.

Mai mult decât atât, pe un ”ton” deloc potrivit, aceeași companie anunță că ”face ce vrea” în ceea ce privește ”politica” adoptată. ”Compania Națională Loteria Română S.A. își poate stabili propria politică de marketing și vânzari” scrie loto.ro.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img