Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

ATENŢIE ŞOFERI! Noua taxă de drum percepută în Ungaria poate fi achitată în benzinăriile MOL din Timişoara şi nu numai

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

MOL este singura reţea de benzinării din România care pune la dispoziţia tuturor celor interesaţi modalităţi multiple şi simple de achitare a noii taxe de drum (E-toll) percepută în mod obligatoriu pentru toate vehiculele de peste 3,5 tone care circulă pe teritoriul Ungariei.

Sistemul de taxă de drum a fost modificat în Ungaria de la 1 iulie 2013, dată de la care şoferii ale căror autovehicule depăşesc greutatea de 3,5 tone sunt obligaţi să facă o plată fie printr-un tichet de drum (în cazul traseelor prestabilite), fie prin achiziţionarea unui dispozitiv de înregistrare (OBU) pentru fiecare maşină şi încărcarea acestuia cu un anumit credit.

În 16 dintre benzinăriile MOL România şoferii interesaţi au posibilitatea de a achita această taxă prin ambele modalităţi. Astfel, şoferii cu traseu prestabilit în Ungaria pot achiziţiona din benzinăriile MOL tichetul de drum, în timp ce persoanele care deţin deja dispozitivul OBU îşi pot încărca direct creditul, evitând astfel aglomeraţia şi cozile. Plata se poate face utilizând cardurile de carburant MOL, prin card bancar sau în numerar.

„Acest serviciu este o dovadă în plus a eforturilor constante pe care noi, echipa MOL România, le facem pentru a ne consolida un portofoliu de servicii utile şi special create pentru partenerii şi clienţii noştri. Cei interesaţi au astfel la dispoziţie metode simple de achitare a taxei de drum din Ungaria, evitând aglomeraţia sau eventuale confuzii”, a declarat Kinga Daradics, CEO şi Country Chairman MOL România.

Acest serviciu este disponibil în benzinăriile MOL din Timişoara, Oradea, Satu Mare, Arad, Borş, Baia Mare, Chişineu Criş, Carei, Deva şi Zalău, dar va fi extins în curând la 38 de staţii de alimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare