Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBizoni ramasi fara masini, la Timisoara, dupa ce au parcat in zone...

Bizoni ramasi fara masini, la Timisoara, dupa ce au parcat in zone interzise

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Parchează unde au chef, blocând fără pic de bun-simţ întrări, şine de tramvai sau chiar alte maşini garate. Din ce în ce mai mulţi şoferi din Timişoara îşi pierd răbdarea în căutarea unui loc de parcare, aşa că decid să încalce legea. Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Rutier au efectuat mai multe vericări în teren, în prima săptămână din acest an. Nu mai puţin de 11 şoferi s-au ales cu maşinile ridicate de Societatea Drumuri Municipale.

„În prima săptămână, au fost ridicate un număr de 11 autovehicule depistate oprite sau staționate neregulamentar pe străzile Piața Regina Maria, Calea Martirilor, Gh. Dima, Gheorghe Lazăr, I.C. Brătianu, Piața Huniade. Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, iar în cazul ridicării se achită și o taxă către SDM. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere și să evite parcarea autovehiculelor în locuri interzise pentru a nu fi sancționați și pentru a nu le fi ridicate autovehiculelor pe care le conduc”, transmite Poliţia Locală printr-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare