Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bilant de liberal din Timis: functiile cu care au fost rasplatiti pesedistii analfabeti de Liviu Dragnea

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Pesediştii agramaţi pe care îi recomandă doar munca depusă în campanii electorale pentru formţiunea politică din care fac parte au fost recompensaţi cu funcţii bine plătite, în domenii în care nu au pic de pregătire. Asta acuză deputatul PNL Timiş, Ben-Oni Ardelean, care spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, a umplut ministerele din guvern de oameni incompetenţi.

„Am ajuns într-un dezastru, atât din punct de vedere democratic, cât şi din punct de vedere deontologic. Cred că el este responsabil pentru ceea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul României şi pe scena politică românească. (…) Niciodată în istorie, România nu a avut atâţia secretari de stat. Cei mai mulţi secretari de stat în România până la guvernarea Liviu Dragnea au fost 80. Astăzi, România are 127 de secretari de stat. Adică gândiţi-vă numai la nivel numeric. Gândiţi-vă şi la celelalte persoane care sunt în fruntea unor ministere şi uitaţi-vă pe CV-urile lor. Nici 20% nu au legătură cu domeniul pe care îl administrează şi nu au pic de experienţă în domeniul respectiv. Fără să mai vorbim de faptul că aceştia au venit din zone foarte obscure şi foarte nepotrivite pentru domeniile pe care le coordonează. Şi îi putem lua în parte pe fiecare dintre ei. Analiza asta este extrem de gravă, pentru că ne arată o situaţie care nu va duce într-o direcţie bună România. (…) Carnetul comunist de partid va continua să fie unicul atu pentru angajare. Iar continuare acestui lucru nu va face decât să aducă în funcţii oameni care să nu aibă nimic în spate decât campanie electorală făcută pentru PSD, oameni care nu cunosc domeniul respectiv. Va continua procesul de deprofesionalizare. Şi o să urmăriţi în continuare miniştri pe care îi numesc”, a declarat deputatul PNL Timiş.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore