Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Bilant de liberal din Timis: functiile cu care au fost rasplatiti pesedistii analfabeti de Liviu Dragnea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Pesediştii agramaţi pe care îi recomandă doar munca depusă în campanii electorale pentru formţiunea politică din care fac parte au fost recompensaţi cu funcţii bine plătite, în domenii în care nu au pic de pregătire. Asta acuză deputatul PNL Timiş, Ben-Oni Ardelean, care spune că liderul PSD, Liviu Dragnea, a umplut ministerele din guvern de oameni incompetenţi.

„Am ajuns într-un dezastru, atât din punct de vedere democratic, cât şi din punct de vedere deontologic. Cred că el este responsabil pentru ceea ce se întâmplă astăzi în Parlamentul României şi pe scena politică românească. (…) Niciodată în istorie, România nu a avut atâţia secretari de stat. Cei mai mulţi secretari de stat în România până la guvernarea Liviu Dragnea au fost 80. Astăzi, România are 127 de secretari de stat. Adică gândiţi-vă numai la nivel numeric. Gândiţi-vă şi la celelalte persoane care sunt în fruntea unor ministere şi uitaţi-vă pe CV-urile lor. Nici 20% nu au legătură cu domeniul pe care îl administrează şi nu au pic de experienţă în domeniul respectiv. Fără să mai vorbim de faptul că aceştia au venit din zone foarte obscure şi foarte nepotrivite pentru domeniile pe care le coordonează. Şi îi putem lua în parte pe fiecare dintre ei. Analiza asta este extrem de gravă, pentru că ne arată o situaţie care nu va duce într-o direcţie bună România. (…) Carnetul comunist de partid va continua să fie unicul atu pentru angajare. Iar continuare acestui lucru nu va face decât să aducă în funcţii oameni care să nu aibă nimic în spate decât campanie electorală făcută pentru PSD, oameni care nu cunosc domeniul respectiv. Va continua procesul de deprofesionalizare. Şi o să urmăriţi în continuare miniştri pe care îi numesc”, a declarat deputatul PNL Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Deputatul Ben Oni Ardelean, consilier onorific al prim-ministrului Florin Cîțu

Dintr-un foc, azi, încă prim-ministrul României, liberalul Florin Cîțu, a împușcat doi iepuri deodată....

Reevaluare tovărășească! Cum a ajuns PSD de la ”dușman” la ”adversar”, după trântirea moțiunii de cenzură

De departe, în ultimele două luni, cea mai mare activistă politică, atât în războiul...

PNL și Pro România, în asentimentul celor de la PSD! Nimeni nu este de acord cu majorarea taxelor și impozitelor la Timișoara!

Administrația Fritz propune majorarea taxelor și impozitelor locale începând din 2022. Social democrații timișoreni...