Ca la Zoo! Deputatul AUR Titi Stoica l-a ratat de la porția nocturnă de înjurături nazale pe președintele PSD Timiș, Alfred Simonis

- Advertisement -
Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat, cu puțin timp în urmă, că a fost amenințat cu moartea și înjurat de deputatul de Timiș Titi Stoica, membru AUR. În replică, Stoica a minimalizat conflictul, catalogându-l drept o altercație verbală. Mai mult că, ulterior incidentului, și-ar fi cerut scuze colegului său din Parlamentul României. Ce nu spune, însă, deputatul AUR de Timiș este limbajul, unul extrem de colorat, pe care l-a folosit în discuția cu rivalul său de la PSD. Înregistrarea audio se regăsește la finalul textului.

”Am fost sunat de Titi Stoica, în repetate rânduri, ieri noapte. Au fost sunați mulți colegi și de la PSD și PNL și USR. E o practică a dlui Stoica. M-a amenințat și m-a înjurat ca la ușa cortului, nu am înțeles de ce. La primul apel m-a amenințat cu moartea, că îmi rupe gâtul. I-am spus că îl voi înregistra dacă mă sună din nou. M-a sunat din nou și a continuat să mă amenințe, să mă înjure”, a declarat Șoldan pentru G4Media. Totuși, mai mulți parlamentari au confirmat sub anonimat pentru G4Media, că au fost sunați și înjurați în noaptea de marți spre miercuri de deputatul AUR Titi Stoica.

În replică, Stoica a declarat că l-a sunat doar pe deputatul PSD Gheorghe Șoldan: ”Este un singur deputat cu care am avut o altercație verbală în parlament, Gheorghe Șoldan de la Suceava. Azi i-am trimis un mesaj prin care mi-am cerut scuze”. Puțin probabil pentru că, așa cum rezultă din probe, la aceeași oră din noapte, când și-a luat la rând colegii, tot de pe un număr de mobil ascuns, vatmanul Titi Stoica de la AUR l-a sunat, de cel puțin 10 ori, pe deputatul Alfred Simonis, președintele PSD Timiș care nu i-a răspuns pentru că… dormea! Și proba, la fel ca și înregistrarea audio cu trilul nazal al parlamentarului de la AUR, se află la finalul textului.

Nu e niciun secret pentru nimeni că Titi Stoica are un istoric de manifestări violente în Parlament. În februarie 2022, el l-a numit ”nazist” pe deputatul minorităților naționale, Ovidiu Ganţ. În septembrie 2021, Titi Stoica și colegul său de partid Antonio Andrușceac l-au evacuat în forță pe deputatul liberal Florin Roman, care a încercat să conducă ședința Parlamentului. Titi Stoica e poreclit Titi ”Patru Mâini” pentru votul dublu din Parlament, la bugetul de stat. Titi Stoica este absolvent de liceu și a lucrat ca șef de stație de metrou, bodyguard, ofițer de securitate și ajutor de bucătar în Londra, unde a și trăit în ultimii zece ani.

Ca la Zoo! Deputatul AUR Titi Stoica l-a ratat de la porția nocturnă de înjurături nazale pe președintele PSD Timiș, Alfred Simonis 1

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare