Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCampanie GRATUITA de castrare a cainilor cu si fara stapan, langa Lugoj

Campanie GRATUITA de castrare a cainilor cu si fara stapan, langa Lugoj

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Asociația Free Amely 2007 lansează o nouă campanie gratuită de castrare a câinilor cu și fără stăpân. Campania se întinde pe durata a trei zile și se desfășoară între localitățile Tapia și Măguri, în apropiere de municipiul Lugoj.

Asociația Free Amely 2007 demarează o nouă campanie gratuită de castrare a câinilor cu sau fără stăpân, acțiunea fiind programată în perioada 5-7 octombrie 2018, la adăpostul de câini ”Free Amely 2007”, situat între satele Tapia și Măguri (în apropiere de Lugoj), în intervalul orar 10:30-19:00.

Campania de castrare va fi coordonată de Dr. Maria Magyar și sponsorizată de Asociația ”Seelen für Seelchen” din Germania, în cadrul Programului ”Hope & Change for romanian strays”.

”Pentru programarea câinilor la castrat, proprietarii patrupedelor sunt rugați să sune la numerele de telefon 0731.973.866 sau 0726.692.964, iar când vin cu câinii la castrat să aducă și o copie după Cartea de Identitate. Pentru câinele care nu are microcip, contra unei sume de 25 de lei, plătită de proprietar, animalul poate primi microcip + Carnet de sănătate”, transmit reprezentanții asociației care organizează campania.

În România, conform legislației în vigoare, este obligatorie castrarea câinilor care nu sunt înscriși la Asociațiile Chinologice și este obligatorie microciparea tuturor câinilor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Comerț ilegal și câini fără stăpân – principalele probleme semnalate polițiștilor locali de locuitorii din Steaua, Fratelia și Dâmbovița

Stabilit deja încă de la începutul lunii trecute, proiectul prin intermediul căruia săptămânal patrulele...

Despre câinii fără stăpân şi soluţiile găsite în România

Alături de Roşia Montana, Pungeşti, legea amnistiei şi multe astfel de chestiuni controversate ce...