Asociația Free Amely 2007 lansează o nouă campanie gratuită de castrare a câinilor cu și fără stăpân. Campania se întinde pe durata a trei zile și se desfășoară între localitățile Tapia și Măguri, în apropiere de municipiul Lugoj.

Asociația Free Amely 2007 demarează o nouă campanie gratuită de castrare a câinilor cu sau fără stăpân, acțiunea fiind programată în perioada 5-7 octombrie 2018, la adăpostul de câini ”Free Amely 2007”, situat între satele Tapia și Măguri (în apropiere de Lugoj), în intervalul orar 10:30-19:00.

Campania de castrare va fi coordonată de Dr. Maria Magyar și sponsorizată de Asociația ”Seelen für Seelchen” din Germania, în cadrul Programului ”Hope & Change for romanian strays”.

”Pentru programarea câinilor la castrat, proprietarii patrupedelor sunt rugați să sune la numerele de telefon 0731.973.866 sau 0726.692.964, iar când vin cu câinii la castrat să aducă și o copie după Cartea de Identitate. Pentru câinele care nu are microcip, contra unei sume de 25 de lei, plătită de proprietar, animalul poate primi microcip + Carnet de sănătate”, transmit reprezentanții asociației care organizează campania.

În România, conform legislației în vigoare, este obligatorie castrarea câinilor care nu sunt înscriși la Asociațiile Chinologice și este obligatorie microciparea tuturor câinilor.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.