Roadkill-Soda-Sinoptik-Manufactura-10-oct-2018

Roadkill Soda și Sinoptik concertează la Timișoara. Evenimentul va avea loc la mijlocul săptămânii viitoare și va fi găzduit de clubul Manufactura.

Miercuri, 10 octombrie 2018, cu începere de la ora 20:00, clubul Manufactura găzduiește concertul Roadkill Soda și Sinoptik din cadrul Stoner Extravaganza European Tour 2018. Turneul cuprinde 23 de orașe din Ucraina, Ungaria, Slovacia, Croația, Italia, Austria, Polonia și România.

Influențați de muzica lui Led Zeppelin, Jimi Hendrix sau Black Sabbath, sunetul celor de la Roadkill Soda este o colecție de solo-uri originale și tobe sonore, de bas puternic și o voce intensă. Trupa a pornit la drum în 2011 în Bucuresti, și de atunci a lansat cinci albume care le-au adus concerte și turnee în toată Europa, reușind să capteze în muzica lor esența rock’n’roll-ului.

Sinoptik vin din Ucraina și reprezintă 3 generații de rock’n’roll în una singură, cu sunetele anilor ’60 și până în 2000, cu tonuri rock psihedelice, old-school rock și stoner digital. Conceptul creativ al celor de la Sinoptik se referă în special la versurile delicate și la exploziile și imploziile sonore. Combinând energia cu frumusețea, chitările distorsionate cu efectele sonore cosmice ale clapelor, Sinoptik a participat la festivaluri precum Sziget, Reading (Uk), The Best City (Ua – 2012, 2013), GogolFest (2014, 2015), Global Battle of the Bands Ukraine, Fan-Zone Euro 2012, Respublica Fest 2015 Shid Rock 2015, Z-Games 2015. In Romania trupa a avut deja doua turnee si a deschis pentru Whitin Temptation la Artmania Bucharest Blast, au fost prezenti la Blaj Alive și, în curând, vor deschide concertul Marilyn Manson la Kiev.

Prețul biletelor online, pentru concertul de săptămâna viitoare este de 20 de lei, în timp ce contravaloarea unui tichet crește, dacă este achitată la intrarea în club, devenind 25 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.