Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cei care ofereau diferite sume pentru sterilizarea femeilor rrome au fost vizitaţi de politişti!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

Poliţiştii din Timişoara au făcut luni dimineaţă percheziţii la membrii unei grupări naţionaliste care au anunţat pe un blog că oferă o recompensă de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare.

Gruparea „Naţionaliştii Autonomi Timişoara” cu un numar aproximativ 30 de membri, oferea recompense în valoare de de 300 de lei fiecărei femei rome care se supune unei operaţii de sterilizare.

Naţionaliştii Autonomi din Timişoara, sunt, după cum se descriau pe blog, o „grupare radical-politică a tineretului”. Printre obiectivele lor se numără „unificarea României dupa modelul german”, „rezolvarea urgentă a problemei ţigăneşti”, „conservarea genotipului rasial, a patrimoniului genetic moştenit de la strămoşii noştri”, „desfiinţarea cultului vinovăţiei legat de aşa-numitul «holocaust» care ar fi avut loc în Transnistria” şi „eliminarea capitalismului (a pieţei libere în general) şi înlocuirea acestuia prin naţionalsocialism (comunitatea poporului)”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare