Velcea, mulţumit de cum s-au prezentat elevii săi la vizita medicală

0
960

Luni, 14 ianuarie 2013, dis-de-dimineaţă, jucătorii de la ACS Poli Timişoara s-au prezentat la vizita medicală cea are loc la fiecare început de an. Tehnicianul alb-negrilor, Vali Velcea, declarându-se satisfăcut de starea „fizică” a jucătorilor, aceştia nelăsându-se „pradă” meselor îmbelşugate de Sărbătorile de Iarnă.

Antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara a avut luni prima „apariţie” în faţa mass-media locală, ocazie cu care s-a declarat mulţumit de prezentarea jucătorilor la reunirea din vacanţă. „Sunt foarte mulţumit de modul în care s-au prezentat jucătorii la revenirea din vacanţă. În perioada de întrerupere au avut un program care impunea anumite limite, de exemplu la capitolul kilograme în plus. Au reuşit să realizeze că dacă se prezintă în parametri normali, din toate punctele de vedere, nu este decât spre binele lor. E o perioadă grea în viaţa unui fotbalist, trebuie să facă anumite sacrifii pentru a face fotbal de performanţă. Fiecare a conştientizat acest aspect. E o latură a echipei pe care am reuşit să o îmbunătăţim din vară şi până acum: mentalitatea fiecarui jucător, ei arătând că merită să facă parte din această echipă” a spus Vali Velcea, după vizita medicală a băieţilor.
foto:acspoli.ro

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.