Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şoferiţă pe drumurile publice, fără permis

- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în trafic o femeie care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Fiindcă România este” ţara tuturor posibilităţilor”,  o femeie a mizat pe acest lucru şi  a vrut cu desăvârşire să dovedească ca este o  bună şoferiţă, uitând chiar că nu posedă permis de conducere.

Aseară, în jurul orelor 23.30, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, a oprit pentru control pe raza localităţii Otelec, un autoturism marca „BMW”, condus de către Laura T., în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii  i-au solicitat şoferiţei să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul auto. Aceasta a declarat că nu are documentele de identitate asupra sa. Persoana a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânăra nu deţine permis de conducere.

În cadrul primelor cercetării Laura T. a recunoscut că nu are permis de conducere eliberat pe numele ei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore