Şoferiţă pe drumurile publice, fără permis

0
977

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în trafic o femeie care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Fiindcă România este” ţara tuturor posibilităţilor”,  o femeie a mizat pe acest lucru şi  a vrut cu desăvârşire să dovedească ca este o  bună şoferiţă, uitând chiar că nu posedă permis de conducere.

Aseară, în jurul orelor 23.30, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, a oprit pentru control pe raza localităţii Otelec, un autoturism marca „BMW”, condus de către Laura T., în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii  i-au solicitat şoferiţei să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul auto. Aceasta a declarat că nu are documentele de identitate asupra sa. Persoana a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânăra nu deţine permis de conducere.

În cadrul primelor cercetării Laura T. a recunoscut că nu are permis de conducere eliberat pe numele ei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.