Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentŞoferiţă pe drumurile publice, fără permis

Şoferiţă pe drumurile publice, fără permis

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat în trafic o femeie care conducea un autoturism fără a poseda permis de conducere.

Fiindcă România este” ţara tuturor posibilităţilor”,  o femeie a mizat pe acest lucru şi  a vrut cu desăvârşire să dovedească ca este o  bună şoferiţă, uitând chiar că nu posedă permis de conducere.

Aseară, în jurul orelor 23.30, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni, a oprit pentru control pe raza localităţii Otelec, un autoturism marca „BMW”, condus de către Laura T., în vârstă de 22 de ani.

Poliţiştii  i-au solicitat şoferiţei să prezinte pe lângă documentele de identitate şi permisul auto. Aceasta a declarat că nu are documentele de identitate asupra sa. Persoana a fost condusă la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Cruceni pentru continuarea cercetărilor. În urma verificărilor în bazele de date, s-a stabilit faptul că tânăra nu deţine permis de conducere.

În cadrul primelor cercetării Laura T. a recunoscut că nu are permis de conducere eliberat pe numele ei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice  de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare