Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ceremonie solemnă de început de an şcolar la UVT, transmisă live pe internet

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
26.9 ° C
27.8 °
26.1 °
36 %
2.6kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

După un sfârşit de săptămână plin de evenimente culturale şi de petreceri, studenţii au început, oficial, facultatea. Prima zi a fost dedicată discursurilor şi invitaţilor speciali. Oficialităţi locale şi religioase au participat la deschiderea anului universitar la Universitatea de Vest.

Prima zi de facultate a fost un moment de sărbătoare la Timişoara. Deschiderea oficială a avut invitaţi de marcă, iar discursurile au dorit să aducă un plus de optimism în anul 2012-2013.

Pe lângă oficialii UVT-ului, rectorul – Marilen Pirtea şi preşedintele Senatului – Ioan Talpoş, au mai fost prezente şi autorităţile locale şi judeţene. Nicolae Robu, primarul Timişoarei, Eugen Dogariu, prefectul Timişului şi preşedintele Consiliului Judeţean Timiş Titu Bojin au adresat gândurile lor bune la început de drum studenţilor.  La festivitate a mai fost invitat şi episcopul vicar al Timişoarei Preasfinţia Sa Paisie Lugojanul , alături alţi cinci preoţi, care şi-au dat binecuvântarea lor pentru începerea noului an universitar. De asemenea, s-a auzit şi vocea  reprezentanţilor organizaţiilor studenţeşti OSUT şi AIESEC. Festivitatea s-a încheiat cu un spectacol de jazz oferit de studenţii Facultăţii de Muzică şi intonarea imnului GAUDEAMUS IGITUR.
În acest an a avut loc şi o premieră pentru Universitatea de Vest, care a reuşit să transmită, live pe internet, întreaga sa festivitate de deschidere a anului universitar 2012-2013.

Codruţa Oprean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare