AcasăStiriCirculaţie restricţionată pe DN 57, pentru vehiculele de peste 7,5 tone

Circulaţie restricţionată pe DN 57, pentru vehiculele de peste 7,5 tone

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că pe sectorul DN 57 km 24+600 – 24+700, se restricţionează circulaţia rutieră pentru autovehiculele cu masa totală maximă admisă mai mare de 7,5 t. Restricţia este instituită datorită alunecărilor de teren.

Datorită onor alunecări de teren ce au avut loc pe sectorul de drum al DN 57, de la km 24+600 până la 24+700, circulaţia pe acest drum va fi restricţionată perioada următoare, pentru vehiculele a căror masă depăşeşte 7,5 tone. Restricţia va fi ridicată în momentul în care situaţia va fi remediată pe respectivul tronson de drum.

Circulaţia autovehiculelor rutiere se va desfăşura deviat pe următoarea rută ocolitoare: DN 6 km 364+700 Orşova – DN 6 km 397+200 intersecţie cu DN 57B, DN 57B: Iablaniţa – Oraviţa, DN 57: Oraviţa – Moldova Nouă – Dubova.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri administrate de D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul D.R.D.P. Timişoara, la numărul de telefon 0256/246.620.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente