Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Noi lucrări la reţelele de apă şi canalizare, pentru timişoreni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Noi lucrări la reţelele de apă şi canalizare, pentru timişoreni 1

Reţelele de apă şi canalizare din Timişoara vor primi noi „clienţi”, acestea urmând a fi extinse. 8,1 kilometri în plus va avea reţeau a de canalizare şi 4,3 kilometri în plus pentru cea de alimentare cu apă. Peste 2 km din reţeaua de canalizare va fi reabilitată, în timp ce la reţeaua de alimentare cu apă vor fi reabilitaţi 1,9 kilometri.

În zilele următoare vor începe noi lucrări pentru extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi canalizare în zona de nord a municipiului Timişoara, printr-un proiect cu finanţare europeană, prin Programul Operaţional Sectorial (POS) Mediu.

Extinderea reţelei de canalizare se va face pe 8,1 km pe străzile: Calea Dorobanţilor (Lugojului), Ştrandului, Homorod, Anvers, Grigore Ureche, Radu de la Afumaţi, T. Aman, Aleea Ghirodei, Zimnicea şi Calea Bogdăneştilor. De asemenea, vor fi reabilitate reţele de canalizare pe o lungime de 2,1 km pe străzile: Palmierilor, Mătăsarilor, Moldovei, Garofiţei, Zimnicea, Romul Ladea şi Telegrafului.

Se va realiza şi extinderea cu 4,3 km a reţelelor de apă pe străzile: Calea Dorobanţilor (Calea Lugojului), Ovidiu Balea, Mircea cel Bătrân, Tazlău, precum şi reabilitarea reţelelor de apă cu 1,9 km pe Calea Bogdăneştilor.
Lucrările din acest contract mai cuprind realizarea unei staţii de pompare pentru ape uzate pe Calea Dorobanţulor. Contractul de lucrări a fost semnat între SC Aquatim SA şi Asocierea PORR Construct SRL-lider (asociaţi: SAIFTIM SA, TUBOTERM CONSTRUCT, FORMIN SA), câştigătoare a licitaţiei, cu o valoare de 19.946.361 lei.

La finalul lucrărilor, vor fi reamenajate drumurile, trotuarele şi spaţiile verzi, informează, prin intermediul unui comunicat, primarul Timişoarei Nicolae Robu.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare