Citire de la Băsescu: Cândea nu poate candida la alegerile locale și nici la județene, pe listele MP Timiș

0
1164

După ce a reușit să ajungă membru în Mișcarea Populară, cu costul demisiei majorității celor care constituiau Biroul Județean de Conducere, se pare că ascensiunea lui Dorin Cândea în partid a luat sfârșit. Lui Cândea i-a tăiat aripile chiar Traian Băsescu, care a subliniat faptul că acesta nu poate să se regăsească pe nicio listă a alegerilor locale sau a celor județene.

Sâmbătă a avut loc la București ședința Consiliului Național al Mișcării Populare, la care au participat, din Timiș, atât Roxana Iliescu, președintele filialei, cât și noul secretar general, Dorin Cândea. Dacă „infractorul de drept comun”, Cândea, a trecut ușor peste dezaprobarea membrilor MP Timiș, luând chiar locul celui mai fervent critic, Caița Panici, nu a trecut și de vigilența lui Traian Băsescu.

Sursele noastre din interiorul partidului ne-au transmis că Traian Băsescu a declarat răspicat că nu este de acord ca Dorin Cândea să se regăsească pe vreo listă pentru alegeri, atât locale, cât și județene.

„Astăzi s-a desfășurat ședința Consiliului Național al Mișcării Populare la București. De remarcat, în cadrul ședinței, atitudinea președintelui Traian Băsescu față de situațiile existente în Filialele MP Timiș, Bihor și Iași. Aici sunt probleme organizatorice grave care au destabilizat activitatea acestora. În atenția discuțiilor au fost Roxana Iliescu și Dorel Onaca. Referitor la MP Timiș, președintele Băsescu a subliniat faptul că în partid au intrat oameni mai puțini corecți, nedezvăluind trecutul lor certat cu legea. S-a admis numirea lui Cândea Dorin în funcția de SG, dar a subliniat acesta ( n.r. Traian Băsescu) să nu se regăsească pe nicio listă a alegerilor locale, cât și legislative (să facă numai muncă de teren). La Bihor s-a luat decizia de anulare a candidaturii ,,pițiponcului pestriț” Vușcan, în urma nemulțumirilor colegilor din țară”, ne-au transmis sursele din MP Timiș.

Spune-ţi opinia civilizat!