Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Compania Smithfield, amendata de Garda de Mediu pentru deversarea de deseuri in Bega

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Garda de Mediu a amendat compania Smithfield cu suma de 10.000 de lei noi.
În urmă cu câteva zile, pe Facebook au apărut imagini și un filmuleț în care se vede cum din țevile companiei care se ocupă de creșterea porcinelor este deversată apă murdară în Bega.
Prefectul de Timiș a cerut Gărzii de Mediu să meargă în control.

„În data de 26 februarie s-a efectuat acest control la sesizarea cetățenilor. Am primit și eu acel filmuleț pe Facebook. La ora 7 și jumătate dimineața am anunțat Garda de Mediu și i-am trimis să meargă în control. Într-adevăr a fost un incident de mediu la stația de epurare a Smithfield. Garda de Mediu a aplicat o amendă de 10.000 de RON. Monitorizăm în continuare. Rugămintea mea a fost să intensifice această monitorizare. Până acum ei mergeau doar o dată pe lună. De acum vor merge mult mai des și vă vom anunța de fiecare dată când va apărea un incident. Amenda a fost aplicată pentru detectarea anumitor microorganisme și neanunțarea Gărzii de Mediu cu privire la aceste microorganisme. La ora aceasta nu există poluare în Bega. Asta este concluzia„, a declarat prefectul Eva Andreaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare