deszapezire-054

Nesimțire fără limite. Operatorii plătiți de Consiliul Județean Timiș să curețe drumurile județene de zăpadă și să împrăștie material antiderapant circulă cu vehiculele fără lamă pusă și fără să împrăștie sare. Pe mașinile firmelor contractate să curețe drumurile au fost montate GPS-uri pentru a se verifica dacă drumurile incluse în contract sunt curățate. Prefectul de Timiș, Eva Andreaș povestește cum a surprins o astfel de situație în cadrul unui control.

„Astăzi la ora 10 s-a întrunit Comandamentul de iarnă și am luat măsurile care se impun în privința codului galben de ger pe perioada imediat următoare. Am făcut personal controale pe drumurile naționale, municipale și județene, am parcurs 300 și ceva de kilometri prin județ. Personal am întâlnit pe zona cu probleme pe care am sesizat-o și consiliului județean și consiliul a luat deja măsuri o mașină de deszăpezire care nu avea nici lamă și nu împărțea nici sare pe carosabil. Am oprit mașina respectivă în trafic mi-a spus că nu a văzut că probabil era înfundată zona prin care să împrăștie sare. Le-am atras atenția să nu se mai întâmple așa ceva și le-am cerut administratorilor de drum să monitorizeze situația”, a declarat prefectul de Timiș, Eva Andreaș.

Articolul precedentSeful CJ Timis anunta ca CNI NU va da bani pentru constructia unui nou stadion la Timisoara
Articolul următorCompania Smithfield, amendata de Garda de Mediu pentru deversarea de deseuri in Bega
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII