Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieNESIMTIRE Firmele care deszapezesc drumurile judetene circula fara lama si fara sa...

NESIMTIRE Firmele care deszapezesc drumurile judetene circula fara lama si fara sa imprastie sare

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Nesimțire fără limite. Operatorii plătiți de Consiliul Județean Timiș să curețe drumurile județene de zăpadă și să împrăștie material antiderapant circulă cu vehiculele fără lamă pusă și fără să împrăștie sare.
Pe mașinile firmelor contractate să curețe drumurile au fost montate GPS-uri pentru a se verifica dacă drumurile incluse în contract sunt curățate.
Prefectul de Timiș, Eva Andreaș povestește cum a surprins o astfel de situație în cadrul unui control.

„Astăzi la ora 10 s-a întrunit Comandamentul de iarnă și am luat măsurile care se impun în privința codului galben de ger pe perioada imediat următoare. Am făcut personal controale pe drumurile naționale, municipale și județene, am parcurs 300 și ceva de kilometri prin județ. Personal am întâlnit pe zona cu probleme pe care am sesizat-o și consiliului județean și consiliul a luat deja măsuri o mașină de deszăpezire care nu avea nici lamă și nu împărțea nici sare pe carosabil. Am oprit mașina respectivă în trafic mi-a spus că nu a văzut că probabil era înfundată zona prin care să împrăștie sare. Le-am atras atenția să nu se mai întâmple așa ceva și le-am cerut administratorilor de drum să monitorizeze situația”, a declarat prefectul de Timiș, Eva Andreaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...

10 utilaje de deszăpezire au intervenit, în cursul nopţii trecute, pe străzile din Timişoara pentru prevenirea formării poleiului!

Utilajele de deszăpezire au ieşit pe străzile din Timişoara şi noaptea trecută, având în...