Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

NESIMTIRE Firmele care deszapezesc drumurile judetene circula fara lama si fara sa imprastie sare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Nesimțire fără limite. Operatorii plătiți de Consiliul Județean Timiș să curețe drumurile județene de zăpadă și să împrăștie material antiderapant circulă cu vehiculele fără lamă pusă și fără să împrăștie sare.
Pe mașinile firmelor contractate să curețe drumurile au fost montate GPS-uri pentru a se verifica dacă drumurile incluse în contract sunt curățate.
Prefectul de Timiș, Eva Andreaș povestește cum a surprins o astfel de situație în cadrul unui control.

„Astăzi la ora 10 s-a întrunit Comandamentul de iarnă și am luat măsurile care se impun în privința codului galben de ger pe perioada imediat următoare. Am făcut personal controale pe drumurile naționale, municipale și județene, am parcurs 300 și ceva de kilometri prin județ. Personal am întâlnit pe zona cu probleme pe care am sesizat-o și consiliului județean și consiliul a luat deja măsuri o mașină de deszăpezire care nu avea nici lamă și nu împărțea nici sare pe carosabil. Am oprit mașina respectivă în trafic mi-a spus că nu a văzut că probabil era înfundată zona prin care să împrăștie sare. Le-am atras atenția să nu se mai întâmple așa ceva și le-am cerut administratorilor de drum să monitorizeze situația”, a declarat prefectul de Timiș, Eva Andreaș.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare