Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieControale în Complexul Studenţesc

Controale în Complexul Studenţesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliţiştii locali din cadrul Serviciului Inspecţie Comercială au demarat de la începutul acestei săptămâni controale, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, la comercianţii care desfăşoară activităţi în Campusul Universitar, ca urmare a numeroaselor sesizări venite din partea celor care locuiesc în zonă.

În cursul zilei de luni, trei societăţi comerciale au fost sancţionate cu 1.000 lei pentru comerţ ambulant fără autorizaţie în faţa punctului de lucru, lipsă denumire şi elemente de identificare a comerciantului.

În urma verificărilor efectuate pe timp de noapte două societăţi de alimentaţie publică, mai exact fast-food-uri, au fost depistate având activitatea în desfăşurare, deşi conform HCL 6/2007 acestea trebuia să fie închise după ora 24:00. În acest sens reprezentanţii acestora au fost somaţi să se prezinte pentru încheierea proceselor verbale de contravenţie, riscând sancţiuni între 400 şi 4000 lei.

Acţiunile continuă în fiecare zi.

Pe de altă parte, tot în cursul zilei de luni, poliţiştii locali au depistat în Complexul Studenţesc cinci cerşetori care au fost preluaţi pentru introducerea în baza de date şi au fost, de asemenea, sancţionaţi pentru apelarea la mila publică conform Legii 61/1991 republicată.

Poliţiştii locali vor efectua în perioada următoare în Campusul Universitar o serie de acţiuni, atât pe timp de zi cât şi pe timp de noapte, pentru a stabili în ce măsură se respectă legislaţia referitoare la păstrarea ordinii şi liniştii publice, comerţ, mediu, disciplină în construcţii şi afişaj stradal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare