Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalCrește valoarea tichetelor de masă! Cu... 6 bani

Crește valoarea tichetelor de masă! Cu… 6 bani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Valoarea unui tichet de masă se majorează, conform unui act normativ publicat joi în Monitorul Oficial. Ordinul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice nr. 1069/2015 pentru stabilirea valorii nominale indexate a unui tichet de masă pentru semestrul I al anului 2015 a apărut în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 374 din 28 mai şi se aplică de la data publicării, notează avocatnet.ro.

Pentru primul semestru al anului 2015, începând cu luna mai, valoarea unui tichet de masă creşte de la 9,35 la 9,41 de lei, conform documentului menţionat, adică valoarea unui astfel de bon crește cu 6 bani. Într-o lună cu 20 de zile lucrătoare, în care salariatul va primi cele 20 de tichete de masă, acesta beneficiază, astfel, de un ”plus” de 1 leu și 20 de bani!!! Din luna februarie a anului 2011, atunci când valoarea unui tichet de masă a fost mărită la 9,00 lei, singura creştere care a mai avut loc până acum este cea din mai 2013 de la 9,00 la 9,35 de lei.

Angajatorii au posibilitatea de a oferi salariaţilor, în fiecare lună, o alocaţie individuală de hrană sub formă tichetelor de masă, potrivit Legii nr. 142/1998 privind acordarea tichetelor de masă, notează digi24.ro.

Foto:tribuna.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

ADIO tichete de masă? Bonurile vor putea fi acordate sub formă de „portofel electronic”

”Portofelul electronic”, reprezintă noua alternativă la tichetele de masă emise pe hârtie și va...

Guvernul a decis ca şi anul viitor să nu acorde bugetarilor tichete de masă, cadou şi de vacanţă

Guvernul a decis să menţină şi anul viitor interdicţia de a acorda tichete de...