Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu certificatul verde la Târgul de Crăciun de la Timişoara! Sunt însă şi zone în care poate participa toată lumea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °
Restricţii la Târgul de Crăciun de la Timişoara! Accesul va fi permis doar cu certificatul verde în unele locaţii!

Accesul va fi condiționat de prezentarea certificatului verde în zona patinoar/parcare Modex, Piața Libertății și zona de alimentație publică. În primele două, certificatul verde va fi solicitat la intrarea în zonele delimitate, iar în cea de-a treia, acesta va fi scanat de către furnizorii de servicii.

În centrul oraşului vor fi tradiționalele „căsuțe” cu produse specifice Crăciunului, alimentare şi non-alimentare, va fi amenajat un patinoar şi va fi amplasat un carusel pentru copii.

Reprezentanţii municipalităţii mai anunţă însă că ieslea și bradul de Crăciun vor fi amplasate în zone nerestricționate.

Scena, poziționată în Piața Libertății, va găzdui concerte destinate tuturor.

Pentru că sărbătorile se petrec, de obicei, în familie, dar și pentru că, în vremurile grele pe care le trăim, este înțelept ca resursele locale să rămână ale comunității artistice timișorene, a fost gândit un program artistic cu și pentru timișoreni: de la mici artiști, care așteaptă cu nerăbdare momentul de a urca pe scenă, la artiști și trupe timișorene consacrate sau chiar istorice, așa cum sunt Mircea Baniciu și Phoenix”, transmit organizatorii.

Târgul de Crăciun de la Timişoara se va deschide pe 1 Decembrie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare