AcasăStiriSocialCulmea tupeului! Cu remorca plină de lemne furate şi fără permis de...

Culmea tupeului! Cu remorca plină de lemne furate şi fără permis de conducere, la volanul unui tractor, în Timiş

Marţi 5 noiembrie 2013, în jurul orei 17:45, poliţiştii oraşului Făget au oprit pentru control un tractor ce tracta o semiremorca încărcată cu material lemnos, care se deplasa pe raza localităţii Margina. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că şoferul D. Mircea, din comuna mai sus menţionată, transporta 3 metri³ de material lemnos fără documente de provenienţă. Procedându-se la verificarea şoferului în baza de date, poliţiştii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. „Şoferul” s-a ales cu dosar penal la regimul rutier, dar şi cu o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei pentru transportul de lemne, acestea fiind predate Ocolului Silvic Făget.

În cursul aceleiaşi zile, la ora 20:00, poliţiştii municipiului Lugoj au oprit pentru control o autoutilitară încărcată cu material lemnos, care circula pe strada Tapia. După primele verificări poliţiştii au stabilit că şoferul G. Andrei, de 26 de ani, din Lugoj, transporta peste 70 de bucăţi de lemn rotund de foc, de diferite esenţe, fără aviz de însoţire corespunzător. Nici el n-a scăpat de sancţiune tot în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de lemne a fost ridicată în vederea confiscării şi predată în custodie Ocolului Silvic Lugoj.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente