Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Culmea tupeului! Un bărbat ce poseda mandat de arestare preventivă a încercat să încheie un contract ipotecar, folosindu-se de acte false

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

 În data de  Culmea tupeului! Un bărbat ce poseda mandat de arestare preventivă a încercat să încheie un contract ipotecar, folosindu-se de acte false 17 ianuarie , în jurul orei 13.30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi  să se deplaseze pe strada Paul  Chinezul, deoarece o persoana s-a prezentat la sediul unui birou notarial, pentru a încheia un contract, prezentând documente false.

Persoana a fost identificată ca fiind B. STELIAN, de 49 de ani, din  Bistriţa şi condusă la sediul secţiei, unde au fost întocmite acte de constatare în vederea continuării cercetărilor.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat faptul că suspectul  poseda un  mandat de arestare preventivă emis de Tribunalul Arad, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

În fapt, în perioada 2007-2012, bărbatul, împreună cu alte patru persoane, au închiriat mai multe imobile în judeţele Arad, Bistriţa, Sibiu şi Oradea folosindu-se de  acte false.

Ulterior, întocmeau în fals documente cu datele proprietarilor de drept şi ipotecau sau vindeau imobilele, obţinând, astfel, ilicit, sume mari de bani.

Cercetările faţă de suspect sunt continuate de către poliţiştii din cadrul IPJ Arad-Serviciul de Investigaţii Criminale.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare