Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Veste bună pentru preşcloari! Vezi aici ce planuri are ISJ Timiş

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Veste bună pentru Veste bună pentru preşcloari! Vezi aici ce planuri are ISJ Timiş 1parinţii care nu au găsit încă, un loc pentru copiii lor în grădiniţele de stat.

În Timişoara este foarte bine cunoscută problema lipsei grădiniţelor de stat, fapt care îi nemulţumeşte pe mulţi dintre părinţi. Se pare însă că anul 2013 vine cu veşti bune, deoarece Conducerea  Inspectoratului Şcolar Timiş a afirmat că va cere înfiinţarea în Timişoara a patru sau cinci gădiniţe  de acest gen.

„Legat de anunţul ministrului Educaţiei privind construcţia a 200 de grădiniţe în ţară pot să vă spun că noi avem dorinţa de a cere construirea a patru sau cinci unităţi de acest gen în Timişoara, pentru că se ştie că nu sunt suficiente locuri în prezent. Am cere patru sau cinci unităţi cu câte 200 de locuri fiecare”, a afirmat Cornel Petroman, inspector şcolar general ISJ Timiş.

Momentan, aceasta este doar o dorinţă a ISJ Timiş, parinţii aşteptând şi  realizarea ei.

 

sursă foto: realitatea.net

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare