Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cupa de table „Prietenia”

- Advertisement -

Cupa de table "Prietenia" 1Pasionaţii joucului de table sunt invitaţi la o nouă competiţie în Timişoara, Asociaţia Peter Sport şi Scalini organizând duminică, 2 decembrie 2012, Cupa de table „Prietenia”. Competiţia va avea loc la Restauranutl „La Pădure”, din cadrul Muzeului Satului Bănăţean de la Pădurea Verde, cu începere de la ora 13:00.

Asociaţia Peter Sport  organizează duminică, 2 decembrie 2012, Cupa de Table „Prietenia”. Evenimentul va avea loc la Restaurantul „La Pădure”, situat în incinta Muzeului Satului Bănăţean de la Pădurea Verde, şi va debuta la ora 13:00.

Aşa cum ne-au obişnuit organizatorii, primii clasaţi, opt la număr, vor fi recompensaţi cu premii în bani, urmând toţi participanţii să fie recompensaţi cu premii surpriză. Înscrierile se fac la faţa locului, înainte de concurs, în intervalul orar 10:00 – 13:00, fără taxă de participare.

Mai multe informaţii se pot obţine la telefon 0723.079.866 (Peter Bahuczki).

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore