Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”.

- Advertisement -

Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”. 1În Piaţa Victoriei, în apropierea Catedralei Mitropolitane, 29 de organizaţii membre ale Alianţei pentru Diversitatea Naturii vă aşteaptă miercuri, 28 noiembrie, în Timişoara, între orele 18 – 20, unde vor organiza protestul paşnic şi apolitic “Opriţi măcelul din Natura României!”.

 Acţiuni asemănătoare  vor mai avea loc în acelaşi interval de timp şi in oraşe precum: Bucureşti şi Cluj, aceste evenimente doresc să aducă la cunoştinţa cetăţenilor problemele cu care se confruntă natura României în prezent: tăierile de păduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura dar şi slaba reacţie a autorităţilor referitor la aceste probleme.

 De asemenea, a fost redactată o petiţie de către Alianţa pentru Diversitatea Naturii (A D N), o mişcare constituită ad-hoc în octombrie 2012 la care aderă aproximativ 30 de organizaţii, ce a strâns peste  1.500 de semnături online şi care va fi înaintată autorităţilor statului, în perioada următoare protestului.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare