Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”.

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”. 1În Piaţa Victoriei, în apropierea Catedralei Mitropolitane, 29 de organizaţii membre ale Alianţei pentru Diversitatea Naturii vă aşteaptă miercuri, 28 noiembrie, în Timişoara, între orele 18 – 20, unde vor organiza protestul paşnic şi apolitic “Opriţi măcelul din Natura României!”.

 Acţiuni asemănătoare  vor mai avea loc în acelaşi interval de timp şi in oraşe precum: Bucureşti şi Cluj, aceste evenimente doresc să aducă la cunoştinţa cetăţenilor problemele cu care se confruntă natura României în prezent: tăierile de păduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura dar şi slaba reacţie a autorităţilor referitor la aceste probleme.

 De asemenea, a fost redactată o petiţie de către Alianţa pentru Diversitatea Naturii (A D N), o mişcare constituită ad-hoc în octombrie 2012 la care aderă aproximativ 30 de organizaţii, ce a strâns peste  1.500 de semnături online şi care va fi înaintată autorităţilor statului, în perioada următoare protestului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare