Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentTimişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”.

Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”.

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În Piaţa Victoriei, în apropierea Catedralei Mitropolitane, 29 de organizaţii membre ale Alianţei pentru Diversitatea Naturii vă aşteaptă miercuri, 28 noiembrie, în Timişoara, între orele 18 – 20, unde vor organiza protestul paşnic şi apolitic “Opriţi măcelul din Natura României!”.

 Acţiuni asemănătoare  vor mai avea loc în acelaşi interval de timp şi in oraşe precum: Bucureşti şi Cluj, aceste evenimente doresc să aducă la cunoştinţa cetăţenilor problemele cu care se confruntă natura României în prezent: tăierile de păduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura dar şi slaba reacţie a autorităţilor referitor la aceste probleme.

 De asemenea, a fost redactată o petiţie de către Alianţa pentru Diversitatea Naturii (A D N), o mişcare constituită ad-hoc în octombrie 2012 la care aderă aproximativ 30 de organizaţii, ce a strâns peste  1.500 de semnături online şi care va fi înaintată autorităţilor statului, în perioada următoare protestului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Decizie impresionantă a Albaniei, care va interzice 10 ani tăierea arborilor, comerțul și exportul de lemn. România, pe când?

Decizie impresionantă și demnă de urmat a Albaniei, una dintre țările care se confruntă...