Timişoara,Bucureşti,Cluj susţin miercuri proiectul apolitic:“Opriţi măcelul din Natura României!”.

0
909

În Piaţa Victoriei, în apropierea Catedralei Mitropolitane, 29 de organizaţii membre ale Alianţei pentru Diversitatea Naturii vă aşteaptă miercuri, 28 noiembrie, în Timişoara, între orele 18 – 20, unde vor organiza protestul paşnic şi apolitic “Opriţi măcelul din Natura României!”.

 Acţiuni asemănătoare  vor mai avea loc în acelaşi interval de timp şi in oraşe precum: Bucureşti şi Cluj, aceste evenimente doresc să aducă la cunoştinţa cetăţenilor problemele cu care se confruntă natura României în prezent: tăierile de păduri, masacrul faunei, proiectele ce distrug natura dar şi slaba reacţie a autorităţilor referitor la aceste probleme.

 De asemenea, a fost redactată o petiţie de către Alianţa pentru Diversitatea Naturii (A D N), o mişcare constituită ad-hoc în octombrie 2012 la care aderă aproximativ 30 de organizaţii, ce a strâns peste  1.500 de semnături online şi care va fi înaintată autorităţilor statului, în perioada următoare protestului.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.