Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cupa Timişoarei şi Gala Campionilor 2012 la karate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Cupa Timişoarei şi Gala Campionilor 2012 la karate 1Sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Bega va găzdui sâmbătă, 15 decembrie 2012, Cupa Timişoarei la karate, pentru ca în continuarea acestui eveniment să se desfăşoare Gala Campionilor 2012, competiţii organizate de Federaţia Română de Karate şi Arte Marţiale Asociate şi Federaţia Română de Karate WKC.

Federaţia Română de Karate şi Arte Marţiale Asociate (FRKAMA) şi Federaţia Română de Karate WKC (FRK-WKC) organizează sâmbăta viitoare, la Timişoara, două competiţii la care cei mai experimentaţi karateka din ţara noastră vor fi prezenţi.

Prima parte a evenimentului ce va avea loc pe data de 15 decembrie 2012, este rezervată întrecerilor programate în Cupa Timişoarei FRKAMA, competiţie destinată copiilor, cadeţilor, juniorilor şi seniorilor, programată să se desfăşoare între orele 9:00 şi 16:00.

Cea de-a doua parte a zilei, mai exact începând cu ora 17:00, Campionii seniori ai Federaţiei Române de Karate WKC vor încânta privirile publicului cu demonstraţii de măiestrie în kata şi kumite.

Evenimentul va avea loc în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Bega, din Timişoara, concursurile începând cu ora 09:00.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare