Cupa Timişoarei şi Gala Campionilor 2012 la karate

- Advertisement -

Cupa Timişoarei şi Gala Campionilor 2012 la karate 1Sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Bega va găzdui sâmbătă, 15 decembrie 2012, Cupa Timişoarei la karate, pentru ca în continuarea acestui eveniment să se desfăşoare Gala Campionilor 2012, competiţii organizate de Federaţia Română de Karate şi Arte Marţiale Asociate şi Federaţia Română de Karate WKC.

Federaţia Română de Karate şi Arte Marţiale Asociate (FRKAMA) şi Federaţia Română de Karate WKC (FRK-WKC) organizează sâmbăta viitoare, la Timişoara, două competiţii la care cei mai experimentaţi karateka din ţara noastră vor fi prezenţi.

Prima parte a evenimentului ce va avea loc pe data de 15 decembrie 2012, este rezervată întrecerilor programate în Cupa Timişoarei FRKAMA, competiţie destinată copiilor, cadeţilor, juniorilor şi seniorilor, programată să se desfăşoare între orele 9:00 şi 16:00.

Cea de-a doua parte a zilei, mai exact începând cu ora 17:00, Campionii seniori ai Federaţiei Române de Karate WKC vor încânta privirile publicului cu demonstraţii de măiestrie în kata şi kumite.

Evenimentul va avea loc în sala de sport a Clubului Sportiv Şcolar Bega, din Timişoara, concursurile începând cu ora 09:00.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Amatorism acut! Primarul Dominic Fritz, nici măcar erou de benzi desenate

Să ne aducem aminte, cu plăcere, când omul de...

Cel mai lung cuvânt din limba română are 44 de litere. Tu poți să-l pronunți?

Cel mai lung cuvânt din limba română este "PNEUMONOULTRAMICROSCOPICSILICOVOLCANICONIOZA"....

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare