Românii primesc ajutoare pentru încălzirea locuinţei

- Advertisement -

Ministerul MunRomânii primesc ajutoare pentru încălzirea locuinţei 1cii, Familiei şi Protecţiei Sociale a anunţat în data de 4 decembrie, reglementarea acordării  ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei cu energie termică , gaze naturale, lemne, cărbuni, combustibili petrolieri, oferite populaţiei potenţial  vulnerabile.

Persoanele care au depus, până în data de 20 noimebrie, cereri  pentru a primi ajutoare de încălzire a locuinţei cu lemne, cărbuni sau combustibili petrolieri, vor primi, în decursul  lunii decembrie, suma aferentă ajutorului.

Cetăţenii din localităţile care au transmis până la data de 3 decembrie 2012  situaţia cu beneficiarii de ajutoare de încălzire a locuinţei cu lemne, cărbuni ori combustibili petrolieri , vor primi săptămâna aceasta prima plata a acestor ajutoare.

Până la sfârşitul acestei săptămâni, aproximativ 338.000 de beneficiari  din întreaga ţară se vor bucura de acest ajutor, urmând ca pentru restul beneficiarilor, plata ajutoarelor de încălzire să se efectueze până la data de 21 decembrie.

Ajutoarele pentru încălzirea cu energie termică şi gaze naturale vor fi plătite direct furnizorilor, pe măsura primirii de la aceştia a situaţiilor , confirmate de primar , care stabilesc cuantumul efectiv al ajutorului în funcţie de cosumul înregistrat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare