Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gest şocant la Matinalul TVH 2.0 – Adrian Haiduc a primit o tigaie în cap!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

O tigaie dată în caGest şocant la Matinalul TVH 2.0 - Adrian Haiduc a primit o tigaie în cap! 1p nu strică niciodată, dacă este dată într-o emisiune matinală. Aceasta a fost singura soluţie pentru a-l trezi, cât de cât, pe Adrian Haiduc, obosit fiind după lunga sa călătorie către ţară. Designer-ul a fost invitat în ediţia matinală a postului de televiziune TVH 2.0 unde a prezentat o parte din colecţia sa – „TRINITY”. După o discuţie care părea destul de calmă, la un moment dat, unul dintre invitaţii ediţiei, Chef Cezar, s-a gândit că e mai bine să dezmorţească atmosfera într-un mod cu totul inedit. Tigaia ce-i servea la prepararea micului dejun a devenit o adevărată armă albă îndreptată către desingner. Evident, totul a fost o glumă şi nu vă gândiţi că cineva a fost rănit în „incidentul” cu pricina. Surprinsă de gestul lui Chef Cezar a fost moderatoarea (Camelia Căpitanu) care, a încercat şi a reuşit, pe deplin, alături de invitaţi, să întreţină buna dispoziţie în cadrul ediţiei speciale de Sfântul Andrei.

Reactia designerului a fost una pe masura: „Dupa ce era sa cad cu avionul în Dallas, o tigaie în cap mi se pare o simplă copilărie. Aşa că, pot primi o tigaie în cap decât să mai încerc încă o aterizare forţată pe un aeroport american”.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare