Cupa „Valentin Dorca” la tenis de masă, ce se dispută la Lugoj, a ajuns la ediţia a IV-a

0
1038

Lugojenii, sponsorizati de Valentin Dorca, vor organiza împreună, şi în acest an, Cupa de Iarnă „Valentin Dorca”. Competiţia, ajunsă la ediţia a IV-a, este destinată atât băieţilor cât şi fetelor, amatori sau profesionişti. Evenimentul are loc la Lugoj, sâmbătă, 29 decembrie 2012, în sala „Lavinia Miloşovici”, iar înscrierea este gratuită.

Ediţia a IV-a a Cupei de Iarnă „Valentin Dorca” este gata de start. Concursul de tenis de masă cu tradiţie la Lugoj, este destinat atât amatorilor cât şi celor ce se încadrează în categoria „Elite”, dar şi fetelor.

Cupa „Valentin Dorca” a fost programată pentru data de 29 decembrie 2012, între orele 9:00 şi 18:00, în sala „Lavinia Miloşovici” situată în Lugoj, pe strada Caransebeşului.

Înscrierea în competiţie este gratuită, sistemul de joc fiind împărţit pe grupe inferioare, grupe superioare şi eliminatorii, urmând a se califica mai departe cel care se impune în 3 seturi din 5, în fiecare meci.

Premiile vor consta în diplome de participare (pentru toată lumea), medalii, cupe, echipament sportiv + 2 premii speciale.

Înscrierea se face direct la sală (preferabil înainte de concurs), pe forum, sau cel mai bine prin intermediul adresei de e-mail valymaxxis@yahoo.com, unde se vor specifica numele, prenumele, locaţia şi vârsta.

foto: hobokennj.org

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.