ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cupa „Valentin Dorca” la tenis de masă, ce se dispută la Lugoj, a ajuns la ediţia a IV-a

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Lugojenii, sponsorizati de Valentin Dorca, vor organiza împreună, şi în acest an, Cupa de Iarnă „Valentin Dorca”.
Competiţia, ajunsă la ediţia a IV-a, este destinată atât băieţilor cât şi fetelor, amatori sau profesionişti. Evenimentul are loc la Lugoj, sâmbătă, 29 decembrie 2012, în sala „Lavinia Miloşovici”, iar înscrierea este gratuită.

Ediţia a IV-a a Cupei de Iarnă „Valentin Dorca” este gata de start. Concursul de tenis de masă cu tradiţie la Lugoj, este destinat atât amatorilor cât şi celor ce se încadrează în categoria „Elite”, dar şi fetelor.

Cupa „Valentin Dorca” a fost programată pentru data de 29 decembrie 2012, între orele 9:00 şi 18:00, în sala „Lavinia Miloşovici” situată în Lugoj, pe strada Caransebeşului.

Înscrierea în competiţie este gratuită, sistemul de joc fiind împărţit pe grupe inferioare, grupe superioare şi eliminatorii, urmând a se califica mai departe cel care se impune în 3 seturi din 5, în fiecare meci.

Premiile vor consta în diplome de participare (pentru toată lumea), medalii, cupe, echipament sportiv + 2 premii speciale.

Înscrierea se face direct la sală (preferabil înainte de concurs), pe forum, sau cel mai bine prin intermediul adresei de e-mail valymaxxis@yahoo.com, unde se vor specifica numele, prenumele, locaţia şi vârsta.

foto: hobokennj.org

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore