Începând cu primele ore ale dimineţii, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au descins în 6 locaţii din zona periurbană municipiului Timişoara la mai multe persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţă.

Persoanele vizate, sunt suspecte că în a doua perioadă a anului 2012 au pătruns în mai multe locuinţe situate în zone rezidenţiale, de unde sustrăgeau diferite sume de bani şi bunuri(electrocasnice,  bijuterii, etc).

Percheziţiile, desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor S.A.S., sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, vizează depistarea persoanelor suspecte, dar şi a bunurilor provenite din comiterea infracţiunilor.

Printre faptele incriminate se află şi comiterea unei tâlhării în locuinţă în luna septembrie 2012.

După finalizarea percheziţiilor, suspecţii vor fi conduşi la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, unde vor fi audiaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tâlhărie.

 

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.