Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DJ-ul de la Molly Malone, sancționat de Poliția Locală Timișoara. Vezi ce-a făcut

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Polițiștii locali au luat măsuri și în acest weekend, în ceea ce privește tulburarea liniștii publice prin folosirea de muzică la intensitate ridicată. Ca urmare a unor sesizări venite din partea timișorenilor care locuiesc în zona centrală a capitalei Banatului, mai exact în Piața Unirii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:20, polițiștii locali s-au deplasat pe strada E. Ungureanu nr. 8. La adresa menționată, existau reclamații că la clubul Molly Malone, aflat la adresa respectivă, se ascultă muzică tare care deranjează locatarii din zonă.

Persoana responsabilă cu întreținerea atmosferei, dj-ul localului, a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu 500 lei, asta după ce săptămâna trecută s-a întâmplat același lucsru cu dj-ul de la clubul Toniq.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare