ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

DJ-ul de la Molly Malone, sancționat de Poliția Locală Timișoara. Vezi ce-a făcut

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au luat măsuri și în acest weekend, în ceea ce privește tulburarea liniștii publice prin folosirea de muzică la intensitate ridicată. Ca urmare a unor sesizări venite din partea timișorenilor care locuiesc în zona centrală a capitalei Banatului, mai exact în Piața Unirii, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 2:20, polițiștii locali s-au deplasat pe strada E. Ungureanu nr. 8. La adresa menționată, existau reclamații că la clubul Molly Malone, aflat la adresa respectivă, se ascultă muzică tare care deranjează locatarii din zonă.

Persoana responsabilă cu întreținerea atmosferei, dj-ul localului, a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu 500 lei, asta după ce săptămâna trecută s-a întâmplat același lucsru cu dj-ul de la clubul Toniq.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore