Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O taximetristă a parcat, pe ”nesimțite”, pe DITAMAI borna ADP-ului, la Timișoara FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

”Aici sunt banii dumneavoastră” le-aș transmite celor de la ADP, dar de fapt de ce lor, căci societatea cu pricina este a Primăriei Timișoara, ceea ce înseamnă că banii timișorenilor sunt ”aici”.

Imaginile au fost surprinse cu câteva zile în urmă, în stația de taxi de lângă Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, acolo unde se găsește o stație de taxi, ca multe altele. Doar că această stație nu este ”delimitată”, sau altfel spus nu se specifică numărul mașinilor de taxi cărora le este permis să staționeze – nu că această specificație împiedică șoferii de taxi să stea în număr dublu într-o stație chiar dacă parchează pe trotuare, spații verzi și multe alte locuri ”ilegale”.

În momentul în care au fost surprinse imaginile, taximetrista care se afla la volanul Opelului Astra, cu numărul de înmatriculare TM 10 BKN, a deschis portiera să ”vadă” de ce i se fac poze, iar când i-a fost expus motivul, femeia a spus deschis: ”Nici măcar n-am știut, n-am simțit că m-am urcat pe ea”, după care a devenit ”agitată”, spunându-i fotografului că: ”nu vrei să-ți dau și autograf pe poze?”.

Pe principiul ”dacă tăceai, filozof rămâneai”, taximetrista ”cocoțată” nu a făcut altceva decât să întărescă zicala că ”prostul dacă nu-i fudul, parcă nici nu-i prost destul”…

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare