Remus-Iota-si-Claudiu-Vaida

Selgros Cash&Carry România a desemnat cei 10 finalişti din ”Arena Bucătarilor”, cea mai importantă competiţie dedicată profesioniştilor din domeniul gastronomiei. În Marea Finală, aceştia îşi vor arăta măiestria live, în faţa publicului şi a juriului, în cadrul evenimentului organizat la Bucureşti, în data de 10 septembrie.

Doi dintre cei zece chefi finalişti sunt din Timişoara. Remus Ioţa şi Claudiu Vaida, bucătari la Salon Gourmet, cu o experienţă de 19 ani, respectiv 6 ani, au impresionat juriul cu piept de pui marinat în lapte de migdale, umplut cu brânză de capră şi curmale, în mantie de prosciutto crudo, dulceaţă de radicchio, risotto cu miez de nucă, lime deshidratat.

”Anunţăm cu bucurie finaliştii celei de-a şasea ediţii a competiţiei Arena Bucătarilor. Cei mai buni zece Chefi au încântat juriul cu măiestria de care au dat dovadă în pregătirea reţelor, dar şi cu cele mai ingenioase tehnici folosite. Ne bucură să vedem că în fiecare an tot mai mulţi bucătari profesionişti aleg să-şi măsoare forţele în Arena Bucătarilor. Anul acesta, competiţia ajunge la un alt nivel cu un juriu internaţional şi un eveniment de mare anvergură organizat în Bucureşti”, a declarat Pia Krauss, Marketing Manager Selgros Cash&Carry România.

Marea finală Arena Bucătarilor Selgros 2014 va avea loc pe 10 septembrie, în Bucureşti, în cadrul unui eveniment public, organizat în Piaţa George Enescu. Pe parcursul unei întregi zile spectatorii vor asista la demonstraţii şi degustări culinare şi îi vor încuraja pe cei mici care intră în Arena Bucătăraşilor. Gazda evenimentului va fi renumitul actor Codruţ Kegheş.

Competiţia, ajunsă la a şasea ediţie, recunoaște priceperea şi măiestria celor mai buni Chefi, premiile puse în joc fiind în valoare de peste 40.000 lei. Totodată, unul dintre concurenţi va câștiga premiul special Selgros România, constând în antrenamente personale şi participarea la concursul internaţional Les Chefs en Or, din Paris, în luna noiembrie 2014.

Regulamentul ce include detaliile organizării competiţiei bucătarilor profesionişti poate fi accesat online, pe www.selgros.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.