Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentDosare penale întocmite de poliţişti în urma unui scandal în Complexul Studenţesc

Dosare penale întocmite de poliţişti în urma unui scandal în Complexul Studenţesc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În  de data de 08 ianuarie , în jurul orei 04.10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că pe Aleea Studenţilor , mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un scandal.

Deplasându-se la faţa locului, au identificat un grup de şase tineri, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar ceilalţi au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în jurul orei 03.00 agenţii de pază dintr-un club situat în Complexul Studenţesc le-au solicitat tinerilor care au provocat scandalul să părăsească localul, întrucât se aflau în stare avansată de ebrietate.

În jurul orei 04.00, când localul a fost închis, cei doi agenţi de pază şi trei prieteni ai acestora au fost agresaţi fizic de către tinerii scoşi anterior din club.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, fiind aplicate, totodată, sancţiuni contravenţionale tuturor persoanelor implicate în altercaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare