ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dosare penale întocmite de poliţişti în urma unui scandal în Complexul Studenţesc

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În  de data de 08Dosare penale întocmite de poliţişti în urma unui scandal în Complexul Studenţesc 1 ianuarie , în jurul orei 04.10, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi, prin apel 112, despre faptul că pe Aleea Studenţilor , mai mulţi tineri au fost implicaţi într-un scandal.

Deplasându-se la faţa locului, au identificat un grup de şase tineri, trei dintre aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale, iar ceilalţi au fost conduşi la sediul secţiei pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că în jurul orei 03.00 agenţii de pază dintr-un club situat în Complexul Studenţesc le-au solicitat tinerilor care au provocat scandalul să părăsească localul, întrucât se aflau în stare avansată de ebrietate.

În jurul orei 04.00, când localul a fost închis, cei doi agenţi de pază şi trei prieteni ai acestora au fost agresaţi fizic de către tinerii scoşi anterior din club.

În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, fiind aplicate, totodată, sancţiuni contravenţionale tuturor persoanelor implicate în altercaţie.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore