Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parlamentarii de Timiş împreună cu aleşii locali au comentat lista proiectelor pentru Municipiu, află care sunt priorităţiile!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

În decursul zilei de marţi aleşii locali s-au întâlnit cu parlamentarii aleşi şi au discutat proiectele principale care au nevoie de susţinere în momentul de faţă.  

Principalele proiecte pentru care autorităţile locale cer susţinere,cu bani de la Guvern şi din partea parlamentarilor de Timiş sunt: finalizarea şoselei de centură a Timişoarei, construirea unui nou corp de clădire pentru Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu” şi a unui Institut Oncologic pe Calea Torontalului reabilitarea Gării de Nord.

Pe lista prezentată s-au regasit  15 proiecte majore pentru municipiul Timişoara -„noi ne dorim ca un număr cât mai mare din proiectele noastre să beneficieze de susţinere financiară din fonduri de la bugetul de stat pentru că această întâlnire a fost iniţiată în contextul pregătirii proiectului de lege a bugetului. Suntem conştienţi că de peste tot din ţară apar multe proiecte, că nu se beneficiază, la nivelul Guvernului, de resurse nelimitate, însă credem că Timişoara şi judeţul Timiş merită susţinere”, a declarat primarul Nicolae Robu.

 Astfel de întâlniri între reprezentanţii autorităţilor locale şi parlamentarii de Timiş  urmează să se desfăşoare lunar.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare